Buro Belaen

// websites

Professioneel webdesign op maat

Een consument die iets zoekt, gaat eerst te rade bij Google. Een sterke website is dan ook onmisbaar. Eentje die zich naar de hoogste regionen van de zoekresultaten katapulteert en de bezoekers overtuigt van jouw merk. Als webbouwer combineert Buro Belaen strakke visuals met efficiënte online technieken. Met of zonder bijhorende webshop.

verkennend gesprek

Tijdens een persoonlijke ontmoeting leren we je beter kennen. Wie ben je? Wat doe je? En vooral: wat wil je vertellen op en met je nieuwe website? In een losse, ongedwongen sfeer peilen we naar jouw boodschap. Zodat we precies de juiste snaar raken.

offerte op maat

Uiteraard weet je vooraf graag hoeveel het professioneel webdesign en de technische uitvoering gaan kosten. Je krijgt een offerte op maat, zonder addertjes onder het gras en zonder verplichtingen. In alle vrijheid en transparantie, zoals we bij Buro Belaen graag werken.

creatieve uitvoering

Ben je akkoord met het prijsvoorstel en ons plan van aanpak? Dan gaan we aan het brainstormen, schetsen en digitaal ontwerpen. Natuurlijk nemen we jouw feedback mee in de loop van dit proces, voor een eindresultaat dat (potentiële) klanten aantrekt en charmeert.

Samen je online thuis bouwen?

Het expertenteam van Buro Belaen geeft je online identiteit vorm. Jouw filosofie en ambitie zijn de basis voor een persoonlijk webontwerp, met treffende visuals en passende woorden.